Nu sker det igen – det er tid til Jump In!!!

 

Går du til Rope Skipping, og er du begynder eller let øvet, eller synes du bare det er mega sjovt at sjippe?

Gug Rope Skipping Team afholder i år Jump In, som er en sjov og spændende workshop for begyndere og let øvede. Som noget nyt i år, har du også mulighed for at deltage i workshoppen selvom du ikke går til sjipning - så tag endelig din veninde, nabo, kusine, fætter mm. med :-)
Du vil blive undervist af Danmarks og ikke mindst nogle af Europas bedste sjippere. I vil komme til at lære en masse nye og seje tricks i både Single Rope og Double Dutch, og I vil få tonsvis af inspiration til sjove lege mm., som I vil kunne bruge fremover. Derforuden vil der i løbet af dagen være nogle små konkurrencer, så I kan få en lille smagsprøve på konkurrencedelen af Rope Skipping, og se hvor sjovt det rent faktisk er.

Lige lidt informationer:

Sted:
VUC & HF Nordjyllands Hal, Kielersvej 11, 9000 Aalborg

Tidspunkt:
Søndag d. 19. november 2017 fra kl. 10.00 til 16.00 

Målgruppe:
Denne workshop henvender sig til begyndere og let øvede samt deres instruktører, eller til dig som ikke går til Rope Skipping men synes det er sjovt at sjippe. Man skal dog minimum være 6 år. 

Antal deltagere:
Minimum 30 deltagere

Instruktører:
Gug Rope Skipping Team

Kursusledere:
Ulla Christensen, tlf. 27 88 66 22
Jannicke Christensen, tlf. 26 21 93 01 

(Ovenstående kan kontaktes ved evt. spørgsmål)

Pris:
Prisen er 250 kr. pr. person og dette er inkl. en t-shirt – str. vælges ved tilmelding.

Forplejning:
Der er ikke inkluderet forplejning i prisen. Man skal derfor selv medbringe madpakke og drikkevarer til hele dagen, da det ikke er muligt at købe noget.

Tilmelding:
Skal ske senest d. 1. november 2017. Tilmelding kan ske ved at klikke her.

OBS! Ved for sen tilmelding kan der ikke garanteres for at I kan få en t-shirt da disse skal bestilles hjem i god tid. Dog er I mere end velkomne til stadig at deltage.