Indbydelse til Mini Rope Skipping Camp 2024

 

 Elsker du at sjippe? Så meget at du kunne tænke dig at bruge en hel weekend på det? Så se her!

 

 

Traditionen tro afholdes Danmarks STØRSTE Rope Skipping Camp i pinsen, og du kan se frem til et par dage fyldt med en masse sjippe-sjov og -spas sammen med deltagere fra hele landet. Vi byder alle sjippere fra 6 år velkommen, og vi kan garantere, at du kommer til at lære noget, hvad enten du er nybegynder, har sjippet i mange år eller bare er med som instruktør. Du vil nemlig blive undervist af Gug Rope Skipping Team, som er Danmarks bedste sjippere, så vi kan helt sikkert udfordre dig, uanset hvilket niveau du har. Vi håber, du vil være med til at gøre dette års Mini Rope Skipping Camp til noget helt særligt og skabe en masse minder, som vi alle sjældent vil glemme. Hvis bare du medbringer dit bedste sjippe-humør, så lover vi, at det bliver den sjoveste og mest lærerige sjippe-weekend i 2024!

 

Dato og tid:

Fredag d. 17. maj kl. 19.00 til søndag d. 19. maj kl. 22.00

Der vil være mulighed for at checke ind fra kl. 17.00 fredag, og check ind lukker igen kl. 18.30, så vi kan komme i gang med campen og alt det sjove fra kl. 19.00.

Der vil være mulighed for at overnatte på skolen til mandag morgen, hvor der selvfølgelig også vil være morgenmad. Ønsker man dette, skal det dog oplyses ved tilmelding.

 

Sted

Gistrup Hallen, Hadsundvej 406, 9260 Gistrup

Målgruppe

Alle med interesse for Rope Skipping fra 6 år. Voksne og instruktører er også mere end velkomne.

Instruktører

  • Nogle af de sejeste sjippere fra ind- og udland!

Pris

Kr. 995,- inklusiv t-shirt indtil d. 18/4

Kr. 1095,- efter d. 18/4.

 

For denne pris får du:

  • 3 dages suverænt program med 14 lektioner i alt inden for sjipningens verden – single rope, double dutch, 2 i 1 tov, chinese wheel, long rope, alternativ træning og meget mere…
  • Dygtige og professionelle instruktører
  • Fantastiske træningsfaciliteter i form af Gistrup Hallerne
  • 2 overnatninger på Gistrup Skole (lige ved siden af hallerne)
  • Fuld forplejning fra lørdag morgen til søndag aften = i alt 6 måltider + mellemmåltider
  • Super god og sund mad
  • Hyggeaften med underholdning på tværs af foreningerne, så du får mødt en masse nye mennesker
  • Opvisningsaften, hvor du får mulighed for at vise, hvad du har lært, samt se et førsteklasses show udført af instruktørerne
  • Alt i alt en unik stemning og en oplevelse du sent vil glemme

 

Der vil også være mulighed for at tilmelde sig som supporter til kr. 645,-
Denne pris er til de forældre, der har lidt yngre børn med på campen, som kunne have en fordel af at have deres forældre i nærheden. Prisen inkluderer 2 overnatninger samt fuld forplejning.

 

Bemærk! Der betales ikke penge retur ved afbud efter 7. maj.

Tilmelding

Tilmelding foregår på www.grst.dk.

 

Tilmelding skal ske senest den 6. maj. Dog er det stadig 18. april, der er sidste frist for tilmelding med rabatordningen, hvor du får t-shirten med gratis, så skynd dig at blive tilmeldt!

Køb af tove

Der vil være mulighed for at købe tove på campen. Vi kan dog ikke købe uendelige mængder ind, så vil du være sikker på at få lige præcis de tove, du går og mangler, kan du lave en forudbestilling. Det gør du ved at skrive en mail til Cecilie Christensen på:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

Forudbestillinger skal afgives senest d. 18. april, så tovene kan nå at blive bestilt hjem.

Opvisning

Søndag d. 19. maj vil der blive lavet en opvisning om aftenen. På campen vil deltagerne lære en serie, som de viser denne aften. Yderligere kan de hver især finde sammen i nogle grupper og fremvise, hvad de har lyst til. Afslutningsvis vil instruktørerne vise deres eget staff-show, som laves helt særligt til anledningen.

Dette vil være en god mulighed for jer forældre at komme og se, hvad jeres børn har lært på campen samt se, hvad det hele kan føre til, hvis man bare bliver ved. Der vil være gratis entré samt mulighed for at købe lidt godt til ganen i vores bod.

Pakkeliste

Medbring madras, sovepose, toiletgrej, træningstøj til alle fire dage samt almindeligt tøj til aftenarrangementer. Lidt lommepenge vil også være en god idé at medbringe, da der vil være en bod, hvor der kan købes lidt søde ting og sager.

Men vigtigst af alt: husk dit sjippetov! Man kan låne tove hos Gug Rope Skipping Team, men da vi ikke har nok til alle, anbefaler vi, at hver forening selv sørger for at have double dutch tove med samt tove til long rope, chinese, 2 i 1 tov etc. hvis man har dette.

Spørgsmål

Spørgsmål kan rettes til:

Ulla Christensen 

Tlf.: 27 88 66 22 
E-mail:   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Vi glæder os til at se dig til Mini Rope Skipping Camp 2024!