Gug Rope Skipping Team

Gug Rope Skipping Team har eksisteret i sin nuværende form siden 1998. Holdet består af 11 udtagne piger og drenge i alderen 15-20 år. Holdet træner mindst ni timer om ugen. I forbindelse med opvisninger og konkurrencer intensiveres træningen dog betydeligt. Træningen indeholder elementer af både kondition, styrke, smidighed, koordination, rytme, præcision og spring.

Gug Rope Skipping Team deltager både i konkurrencer og laver opvisninger til diverse arrangementer. I det følgende kan du læse lidt om, hvad holdet har præsteret og deltaget i.

2021

Endelig konkurrence igen

En noget anderledes men god konkurrence for GRST. Efter en lang periode uden konkurrencer og med alternativ træning, blev det endelig tid til at konkurrere igen. For holdet CMELT bestående af Cecilie, Mathilde, Emma, Laura, Tobias og Emmasofie, der desværre ikke kunne deltage, blev det til fire flotte sølvmedaljer i hhv. Single Rope Speed Relay, Single Rope Double Under Relay, Double Dutch Speed Sprint og Single Rope Team Freestyle. For holdet SJACCE blev det til en velfortjent sølvmedalje i den ene disciplin, de var repræsenterede i, Double Dutch Single Freestyle. Generelt var det en god dag, og sjipperne nød at være tilbage på konkurrencegulvet.


2020

 

Succes til de sjællandske mesterskaber

En vellykket dag til de sjællandske mesterskaber budte på flotte freestyles og nye rekorder for GRST. For holdet bestående af Laura, Mathilde, My, Sofie og Emma Sofie blev det til en flot 6. plads All Around og flere flotte disciplinmedaljer. For holdet bestående af Pernille, Thea, Julie, Julie og Laura blev det til en guldmedalje i Single Rope overall og en bronzemedalje i Double Dutch overall, desuden blev det til en sølvmedalje All Around. For holdet bestående af Eva, Cathrine, Jannicke, Asta, Simone og Christine blev de til en sølvmedalje i både Single Rope og Double Dutch overall, og derudover også en All Around guldmedalje og titlen som åben sjællandske mestre i rækken kvinder 15+. 

Alt i alt en rigtig god dag for GRST til de sjællandske mesterskaber og mange flotte præsentationer. Næste konkurrence er DM d. 2. maj i Fredericia. 

 

 

Sæson 2020 skudt igang

 

Lørdag d. 18. januar blev årets første konkurrence afholdt i Gistrup. For holdet bestående af Pernille, Julie, Julie, Thea og Laura blev det til en flot guldmedalje og titel som jyske meste 2020 ved det lukkede JM og en flot sølvmedalje ved JM åben for kvinder 15+. For holdet bestående af Laura, Mathilde, My, Sofie og Emma Sofie blev det til en flot sølvmedalje ved det lukkede JM og en flot bronzemedalje ved JM åben for kvinder 15+.

 

Sæson 2020 med nye regler er således skudt godt igang!

 

2019

Medaljer til EM i Graz

Ved de europæiske mesterskaber i Graz deltog tre hold og ét disciplinhold fra Gug Rope Skipping Team. Det blev til en masse medaljer og flotte placeringer for GRST. Holdet JUMLA fik en sølvmedalje i disciplinen Single Rope Pair Freestyle, en overall 11. plads og en flot EM debut. Holdet KJEPT slog ny personlig rekord i disciplinen Single Rope Speed (356), som nu også er en uofficiel danmarksrekord og sjippede sig desuden til en flot 9. plads overall. For holdet SJaCCE blev det til en sølvmedalje i disciplinen Double Dutch Pair Freestyle og en samlet 5. plads overall. 
Sidst men ikke mindst hoppede disciplinholdet HAF med en fejlfri Double Dutch Single Freestyle sig til en velfortjent guld medalje.

Alt i alt et godt EM for sjipperne fra GRST!
 

 

Gug er igen Dansk/Svenske mestre

D. 11. maj tog Gug Rope Skipping Team turen til Sverige for at deltage i årets Dansk/Svenske mesterskab, og det lykkedes dem at tage guld overall samt en flot 4. og 7. plads. Herforuden blev det også til flere fine disciplinmedaljer.


Guldet er tilbage i Gug!
Efter en tæt konkurrence til dette års DM, som blev afholdt i Fredericia d. 28. april, lykkedes det holdet bestående af Cathrine, Christine, Eva, Simone og Jannicke at vinde det danske mesterskab tilbage til klubben. Derudover blev det til en bronzemedalje for holdet bestående af Laura, Laura, Mathilde, My og Julie samt en 5. plads til Thea, Pernille, Emma og Kirstine og en masse fine disciplinmedaljer.


EM kvalifikation til Gug!
Med to veloverståede konkurrencer er alle hold fra Gug Rope Skipping Team kvalificeret til det kommende EM til sommer, som afholdes i Østrig i byen Graz fra d. 18. til d. 23. juli.2018

Flotte præsentationer ved det Dansk/svenske mesterskab!
Det blev til en overall sølvmedalje, en overall 4. plads og en overall 8. plads i et skarpt felt ved dansk/svensk mesterskab d. 21. april i Lillerødhallerne. Derudover blev det til adskillige disciplin guld-, sølv- og bronzemedaljer til Gug!
Nu har vi sat kursen mod Aalborg igen, og næste konkurrence forude er DM, som afholdes i Fredericia d. 5. maj. 

Så er VM kvalifikationerne i hus!!!
Efter en begivenhedsrig dag d. 3. februar i Lillerød-hallerne med massere af sjipning på højt niveau, blev der leveret mange flotte resultater og freestyles. 
Det blev til en overall 4. Plads, en overall bronzemedalje samt en overall guldmedalje ved SM åben 2018.

Med både JM og SM veloverstået er nu tre hold fra Gug Rope Skipping Team kvalificeret til dette års VM, som finder sted i slutningen af juli i Shanghai. 

Læs mere om de kvalificerede hold fra Danmark her!

 

5. Halvleg
I går kunne man på Kanal 5 se, hvordan det gik, da Simone, Helena, Fie og Asta gæstede programmet '5. Halvleg', for at lære lidt fra sig i double dutch.
Hvis du gik glip af det, kan det findes på følgende link - afsnit 8

 

Det jyske mesterskab i hus!

Der blev gjort rent bord til de jyske mesterskaber, hvor Gug Rope Skipping Team vandt både guld, sølv og bronze i alle discipliner samt overall.

Ved de åbne jyske mesterskaber blev det til en flot 5. Plads, bronze samt guld overall.
Alt i alt en dag med mange flotte præstationer, og vi er nu godt på vej mod kvalifikationen til VM i Shanghai til sommer. 
2017


Medaljeregn ved EM i Braga

Pigerne fra Gug sikrede sig flere medaljer ved EM i Braga, Portugal. Holdet bestående af Asta, Cathrine, Christine, Eva og Simone nåede en meget flot 3. plads i den samlede konkurrence for pigehold og fik dermed en bronzemedalje med hjem efter en meget tæt konkurrence i et stærkt felt, hvor flere nationer lå med i kampen om topplaceringerne. Ud over den flotte bronzemedalje vandt pigerne også bronze i Single Rope Team Freestyle, sølv i Double Dutch Single Freestyle og ikke mindst guld i Double Dutch Pair Freestyle.

I Masters konkurrencen sikrede Eva sig en sølvmedalje for sin freestyle og fik en samlet 6. plads og Christine fik en flot 17. plads. Herforuden stillede GRST op med to hold, hvoraf holdet bestående af Pernille, Anna, Fie, Amalie og Helena hoppede sig til en bronzemedalje i disciplinen Double Dutch Pair Freestyle overall fik holdet en flot 8. plads.

Derforuden deltog holdet bestående af Thea, Frederikke, Julie og Cathrine som overall fik en 13. plads.


Guld til Gug

Favoritterne fra Gug Rope Skipping Team sjippede sig lørdag d. 20. maj til guldmedaljen, ved det dansk/svenske mesterskab afholdt i Höllviken, Sverige. Foruden guldet tog klubben en flot 4. og 6. plads med hjem i bagagen.Næste store konkurrence for pigerne fra GRST, er EM i Braga, Portugal til sommer.

17. danske mesterskab til de seje piger fra Gug Rope Skipping Team!

Ved danmarksmesterskaberne søndag d. 7. maj 2017 i Fredericia, viste pigerne fra Gug Rope Skipping Team igen at de er de bedste i Danmark i rækken 15+, for 17. år i træk helt præcist! Guldmedaljen gik til holdet bestående af Cathrine, Asta, Christine, Eva og Simone. Ud over guldmedaljen tog holdet bestående af Helena, Amalie, Pernille, Anna og Fie sølvmedaljen med til Gug og en flot fjerdeplads blev vundet af holdet bestående af Frederikke, Julie, Cathrine og Thea. Foruden de overall medaljer blev der vundet en masse flotte disciplinmedaljer, hvori der både blev slået personlige holdrekorder i speed og præsenteret fejlfrie freestyles.Gug leverer!

Så blev det atter konkurrencetid! Lørdag d. 4. februar stod den nemlig på de sjællandske mesterskaber i Lillerød. Trods skade og afløser på det ene hold formåede GRST alligevel at bevare placeringerne fra JM med en guld, sølv og 4. plads, og alle holdene ligger dermed godt i EM-kvalifikationen.


 


Årets første konkurrence

Lørdag d. 21. januar blev årets første konkurrence, JM, afholdt i Aalborg. GRST leverede mange flotte præstationer med flere personlige rekorder og kunne således hive både guld, sølv og bronze hjem i den lukkede konkurrence, mens det blev til guld, sølv og en 4. plads i det åbne mesterskab. Holdene kom dermed godt fra start ift. kvalifikationen til EM.


2016

Guldet tilbage i Gug

Den 8. oktober blev der afholdt DM Masters i Fredericia. Der var rekordmange deltagere, så konkurrencen var tæt. Det lykkedes dog Eva at vinde guldet tilbage i seniorrækken overall. Derforuden formåede alle deltagerne fra Gug Rope Skipping Team at placere sig i top 10. Der var også deltagere med i de andre rækker, hvor Julie fik en flot bronzemedalje overall, kun overgået af nogle af de andre dygtige piger fra de yngre hold i Gug. Derforuden blev det også til en bronzemedalje i drengerække og en sølvmedalje i mini-rækken samt en masse flotte disciplinmedaljer.
Medaljer ved VM i Malmø

Al den hårde træning bar frugt, da pigerne fra Gug sikrede sig flere medaljer ved VM i Malmø. For Fie, Christine, Asta, Helena og Mathilde blev det til to sølvmedaljer, en i Single Rope Pair Freestyle og en i Double Dutch Pair Freestyle samt en samlet 8. plads. I Masters konkurrencen sikrede Eva sig en bronzemedalje for sin freestyle og fik en samlet 16. plads.
Herforuden stillede GRST's andet hold, Pernille, Thea, Emilie, Anna og Cathrine op i Swedish Open Tournament, hvor de sikrede sig to guldmedaljer i Double Dutch Single Freestyle og Double Dutch Pair Freestyle, en sølvmedalje i Single Rope Team Freestyle og en samlet 5. plads.

 
 

Endnu et danmarksmesterskab til pigerne fra Gug

Med fire disciplin-guldmedaljer i tasken kan pigerne fra Gug Rope Skipping Team kalde sig danmarksmestre for 16. gang i træk. Det lykkes pigerne Asta, Mathilde, Fie, Helena og Christine at vinde endnu en omgang guld til klubben ved dette års danmarksmesterskab i Fredericia. 
Klubbens andet hold bestående af Anna, Thea, Pernille, Cathrine og Emilie kæmpede sig derudover til en flot 4. plads.2015

3 sølv medaljer til Gug!

Til Europamesterskaber i Idar-Oberstein 2015 sikrede pigerne fra GRST sig i alt tre sølv medaljer.
Holdet bestående af Asta, Cathrine, Eva, Cathrine og Amalie fik i alt to sølv medaljer, i disciplinerne Single Rope Pair Freestyle og Double Dutch Team Freestyle. Overall fik holdet en flot 4. plads.
Helena, Fie, Mathilde, Line og Emilie fik en sølv medalje i deres Double Dutch Single Freestyle og en flot 11. plads overall.

Gug havde også to deltagere med i masters konkurrencen. Her deltag Eva og Christine, som fik henholdvis en 9. og 21. plads overall.

 

 

 

 

Stort tillykke til Gug-pigerne!!

Til dette års DM d. 9/5 i Odense, sikrede Gug-pigerne Amalie, Cathrine, Eva, Asta og Christine sig en flot 1. plads med kun 6 ranking point. Herudover blev det også til en flot 2. plads til Helene, Fie, Mathilde, Emilie og Line. Alt i alt vandt Gug medaljer i alle discipliner og kan også kalde sig danmarksmestre for 15. år i træk!!!
Næste stop for de seje sjippe-piger er EM i Tyskland d. 1. august.

 Dansk/Svensk mesterskab er igen hos pigerne fra Gug

Til det Dansk/svenske mesterskab søndag d. 12. april i Sverige, Höllviken - lykkes det pigerne Asta, Cathrine,Eva,Amalie og Christine at vinde guldet hjem til Gug igen. Derudover fik holdet bestående af Helena,Mathilde,Line,Fie og Emilie en flot 4. plads. Godt gået tøser :-)


 

 

 

 


Danmark har talent 2015

Gug Rope Skipping Team deltog i Danmark har talent 2015 og nåede til kvartfinalen. Det har været en spændende rejse og utrolig lærerigt at deltage. Fik du ikke set optræden til liveshowet d. 7. februar kan du se eller gense det her.

  

Guld til SM 2015

Til de sjællandske mesterskaber i Allerød fik Gug Rope Skipping Teams hold bestående af Asta, Amalie, Cathrine, Christine og Eva en rigtig flot guldmedaljer om halsen. For Helena, Emilie, Line, Fie og Mathilde blev det til en fjerde plads, og herunder en meget tæt konkurrence fra holdene fra lillerød.


Sæsonens første konkurrence blev til guld og bronze til Gug pigerne

JM som er den første holdkonkurrence i 2015, fandt sted i Gug Hallen i Aalborg så også på hjemmebane. For begge deltagende hold fra Gug gik konkurrencen godt, Helena, Mathilde, Line, Fie og Emilie fik en flot 3. plads og Asta, Amalie, Eva, Cathrine og Christine fik en 1. plads. Stort tillykke piger!!!

 

2014

Guld og bronze til Gug ved DM i masters

D. 4. oktober deltog Gug Rope Skipping Team til det danske mesterskab i masters i Odense. Gug havde 5 deltagere med i seniorrækken, som alle viste flotte resultater.
Det lykkes Gug at tage både guld og bronze med hjem. Samt en flot 4. plads.
 4 medaljer ved VM i Hong Kong

I disciplinen 2x1 min. speed vandt Lisa, Helene, Sofie og Jannicke guld, hvilket er 3. gang i træk til verdensmesterskaberne. Derudover blev den danske rekord også slået, så den nu hedder 402,5.Det blev i alt til to bronze og to guld medaljer til pigerne fra Gug. En overall bronzemedalje gik til de danske mestre Amalie, Christine, Cathrine, Eva og Simone. Derudover blev det også til en bronzemedalje i Double DutchSingle Freestyle og guld i Double Dutch Team Freestyle.

For Helena, Asta, Mathilde og Fie blev det til en flot 13. plads med også to VM debuter i bagagen.


 

 

 

14. Danske mesterskab i træk

Til de danske mesterskaber i bededagsferien, lykkes det atter Gug Rope Skipping Team, at sikre sig de danske mesterskaber! Stort tillykke til jer piger!

Næste stop er nu Verdensmesterne i Hong Kong til sommer!

 

 


Flot præsentation ved de jyske mesterskaber 

Lørdag d. 25. januar blev sæsonens første konkurrence afholdt. Dette fandt sted i Gug hallen, så ovenikøbet på hjemmebane. Sjippepigerne viste flotte præsentationer og serier med nye og spændende tricks. Resultatet blev til guld, sølv og bronze i kategorien JM og guld og sølv i kategorien JM Åben. Derudover blev det til en masse disciplinmedaljer i både speed og freestyles. 

 


2013

DM Masters

GULDET er atter tilbage i Gugs lomme!!! Ved Danmarksmesterskaberne i Odense kvalificerede de dygtige sjippere Christine og Eva sig til VM i master i Hong Kong 2014. Eva fik: sølv i 30 sek. speed, bronze i 3 min. speed, guld i freestyle og samlet placering guld. Christine fik: bronze i 30 sek. speed, sølv i freestyle og samlet placering bronze. 
Mega godt klaret!! GO GRST
 


Thomas Skovs Sportsprogram

DR3 har et program, som sætter fokus på mindre kendte sportsgrene. Dette program hedder "Thomas Skovs Sportsprogram", sæson er der lavet en udsendelse om Rope Skipping. Thomas Skov var derfor ude hos GRST for at prøve kræfter med Rope Skipping. Yderligere skulle Thomas Skov dyste mod komikeren Geo, og det foregik i forbindelse med, at EM i Rope Skipping blev afholdt i Stadionhallerne i Aalborg. Programmet har premiere d. 20/8 kl. 20.45 på DR3 og kan ellers ses på dr.dk.g i den nye


GO' Aften Danmark

Den 1/8 tog nogle af pigerne fra GRST lige en smut til København for at være med i TV2's program GO' Aften Danmark. Indslaget handlede om det for nyligt overståede EM, hvor GRST havde stået som værter, samt de fine resultater som holdene havde opnået på hjemmebane.
GRST gør det godt på hjemmebane

For første gang skulle Gug Rope Skipping Team være på hjemmebane ved et EM da de stor som værter for arrangementet i år. Det blev afholdt i Stadionhallerne fra d. 26/7 til d. 28/7 og de lokale hold fra GRST gjorde det utrolig godt. Det blev til 6 disciplinmedaljer - 2 guld, 1 sølv og 3 bronze og derforuden blev det til en samlet 5. og 10. plads i kvindernes række, en 7. plads i ungdomsrækken samt en 6. og 17. plads i det individuelle mesterskab. Alt i alt et suverænt EM på hjemmebane!

Endnu mere fantastisk afslutning på de nationale konkurrencer


Ved Danmarksmesterskaberne i Rope Skipping, som blev afhold i Fredericia d. 4/5, lykkedes det Gug Rope Skipping Team at sikre sig 17 ud af 18 mulige disciplinmedaljer. Den eneste medalje, der ikke kom med hjem til Nordjylland, var en bronzemedalje i Single Rope Speed & Double Under Relay. Foruden alle disciplinmedaljerne tog de 3 Gug hold også både guld, sølv og bronze i overall konkurrencen. Alt i alt en super god indsats og fantastisk afslutning på konkurrencesæsonen herhjemme. Nu gælder det EM til sommer, hvor Gug Rope Skipping Team får lov til at være på hjemmebane.
Fantastisk start for Gug Rope Skipping Team

Sæsonens første holdkonkurrence, de Jyske Mesterskaber, blev afholdt i Aalborg d. 26/1, og resultaterne viste, at holdene fra Gug var klar. De tog både guld, sølv og bronze i det samlede resultat samt en masse disciplinmeldaljer. Holdene lavede super gode præstationer, især taget i betragtning at det var årets første konkurrence. Det bliver spændende at se, hvad resten af året vil bringe.
 


2012

Flotte præstationer ved de individuelle Europæiske Mesterskaber

Eva Skalshøj og Christine Møller Jensen deltog i de individuelle Europæiske Mesterskaber i Rope Skipping d. 3/11 afholdt i Portugal. Det blev til en henholdsvis 11. og 17. plads - godt gået! Yderligere deltog Eva i Triple Under konkurrence, hvor hun opnåede en flot 5. plads. Det var en god konkurrence og træning for dem begge, så de forhåbentlig kan skabe lige så flotte præstationer, når Europamesterskaberne kommer til Aalborg næste sommer.


Europamesterskaberne kommer til Aalborg!

Det er nu bekræftet, at Europamesterskaberne kommer til at blive afholdt i Aalborg næste sommer. Det vil komme til at foregå i Stadionhallerne, og arrangementet løber af stablen fra d. 25/7 til d. 31/7. Mere detaljeret info vil komme løbende, så hold jer opdateret!Anne og de herreløse hunde


 Tre af pigerne fra Gug Rope Skipping Team, Lisa Kristensen, Sofie Slettebo og Jannicke Christensen var i ANR's morgenstudie med Anne og de herreløse hunde Niarn og Skovmand fredag d. 17. august. Pigerne var inviteret ind for at fortælle om deres tur til VM, og de resultater holdene fra Gug Rope Skipping Team havde opnået. Yderligere fik de også talt om fremtiden og set Niarn sjippe.


 

 

 

Flot VM præstation

Gug Rope Skipping Team deltog i Verdensmesterskaber i Rope Skipping, som blev afholdt i Tampa, Florida fra d. 30. juli til d. 8. august. Der var tre hold med fra klubben - et hold som stillede op i ungdomsrækkerne samt to hold i det officielle VM. Ungdomsholdet bestående af Nanna Andersen, Asta Nielsen, Helena Jensen og Kia Aardestrup sikrede sig en flot 7. plads ud af 18 hold samt fik en flot bronzemedalje i ekstradisciplinen Double Dutch Pair Speed (2x60 sek.) med en fejlfri præstation og personlig rekord på 327 hop på højre fod. De to seniorhold klarede sig også godt. Veteranholdet bestående af Eva Skalshøj, Lisa Kristensen, Helene Jensen, Sofie Slettebo og Jannicke Christensen fik to sølvmedaljer i henholdsvis Double Dutch Speed Relay og Double Dutch Pair Freestyle og kom på en samlet 4. plads ud af 28 hold. Yderligere genvandt de guldet i ekstradisciplinen Double Dutch Pair Speed med en fejlfri præstation på 388 hop på højre fod. Det andet seniorhold, som samtidig var debutanter ved dette års VM, sikrede sig en rigtig flot 6. plads. Foruden holdkonkurrencen deltog Eva Skalshøj i enkeltdisciplinen Triple Under, hvor det gælder om at tage så mange triplehop i træk som muligt - tovet kommer altså under 3 gange i et hop. Her fik Eva en flot 7. plads med 130 triplehop, og samtidig satte hun en ny Danmarksrekord. Sidst men ikke mindst deltog de to seniorhold i opvisningskonkurrencen - det såkaldte World Cup. Holdet lavede deres bedste performance nogensinde og fik en flot 5. plads. Alt i alt et meget vellykket VM for Gug Rope Skipping Team.

 


Verdens hurtigste sjippepiger

Ved Verdensmesterskaber i Rope Skipping, som blev afholdt i Tampa, Florida, sikrede det ældste hold fra GRST for anden gang i træk VM guld i Double Dutch Speed disciplinen 2x60 sek. Holdet, bestående af Lisa Kristensen, Helene Jensen, Sofie Slettebo og Jannicke Christensen, lavede en fejlfri præstation og scorede 388 point, hvilket svarer til 388 hop på højre fod - i alt 776 hop på 2 min., hvilket giver 6-7 hop i sekundet.

 

 

 

 

MI NI CAMP!

I pinsen fra d. 25. til d. 28. maj afholdte Gug Rope Skipping Team Danmarks største sjippelejr - Mini Camp. Det var 10. gang campen blev afholdt og med stor succes. 130 deltagere og næsten 20 instruktører gav den gas alle dage fra morgen til aften med alt inden for sjipningens verden. Søndag aften var der opvisningsaften, hvor alle deltagere viste en serie, som de havde lært på campen, og havde man lyst til at vise noget ud over, var man velkommen til det. Instruktørerne på campen sluttede aftenen af med et fælles show, der var lavet specielt til lejligheden.

 


 

 

 

Medaljehøsten fortsætter

Ved de Danske Mesterskaber i Rope Skipping for hold, som blev afholdt lørdag d. 12. maj i Odense, sikrede Gug Rope Skipping Team sig endnu en gang alle medaljer i den internationale række, som det også var tilfældet ved de Jyske, de Åbne Sjællandske og de Dansk-Svenske mesterskaber. Dermed afsluttede Gug Rope Skipping Team sæsonen herhjemme på bedst mulig vis. Det næste, der venter forude, er Verdensmesterskaberne, som bliver afholdt i Florida, USA, til sommer.

 

 

 

 

 

 

Medaljehøst ved Jyske Mesterskaber

Søndag d. 29. januar blev der afholdt Jyske Mesterskaber i Rope Skipping for hold på Nørresundby Gymnasium. Her lykkedes det Gug Rope Skipping Team at tage samtlige medaljer i alle rækker - både begynder 1, begynder 2 og International 15+. Sådan skal det gøres!

 

 

 

 

2011

 

Samarbejdet fortsætter...

Siden august 2011 har Gug Rope Skipping Team arbejdet sammen med Jonny Hefty & Jøden, og dette samarbejde fortsætter. Gug Rope Skipping Team er nemlig blevet spurgt om at medvirke i musikvideoen til en af de gamle drenges nye kommende singler. I midten af december blev indspilningerne foretaget, men resultatet må I vente med at se.

 

 

 

GAMLE DRENG til MC's Fight Night

Lørdag d. 19 november gik det løs på TAP1 i København, hvor den store MC's Fight Night finale løb af stablen, og Gug Rope Skipping Team var med. Lige inden den afgørende finale mellem Mund De Carlo og MC Ollie, optrådte nogle af pigerne fra Gug Rope Skipping Team med Jonny Hefty & Jøden til deres hitsingle "Gamle Dreng". Der blev leveret et perfekt og næsten fejlfrit sjippeshow i bokseringen, mens Jonny Hefty & Jøden hang i siderne og gav den fuld skrue. Og publikum var ellevilde! Komplimenterne ville heller ingen ende tage til det efterfølgende afterparty, så Gug Rope Skipping Team har helt sikkert gjort et indtryk på hip hop-folket.

 

 

Gug Rope Skipping Team på Skråen

Fredag d. 11. november optrådte nogle af pigerne fra Gug Rope Skipping Team sammen med Jonny Hefty & Jøden til deres kæmpehit "Gamle Dreng". Det var i forbindelse med Malk de Koijn koncerten i Nordkraft, hvor man efterfølgende kunne komme ned på Skråen og høre noget mere rap/hip hop. Showet er lavet til MC's Fight Night finalen, som bliver afholdt lørdag d. 19. november, så Skråen fungerede som en form for generalprøve, hvilket var rigtig godt for alle parter. Jonny Hefty & Jøden fik set showet live, og pigerne fik prøvet tingene af i forhold til at have meget lidt plads, lavthængende lamper, lys og øl ud over det hele. Alt i alt en succesfuld og lærerig oplevelse.

 

 

 

Internationale Double Dutch mestre!

Ved de Internationale Mesterskaber i Double Dutch i Paris lykkedes det seniorholdet bestående af Helene Jensen, Lisa Kristensen, Sofie Slettebo og Jannicke Christensen fra Gug Rope Skipping Team at få en andenplads i finalekonkurrencen med 3 personer, som bestod af 1x2 min speed - altså en person der hopper 2 minutters speed samt en freestyle, og så vandt holdet i finalekonkurrencen med 4 personer, hvor der også var en speeddisciplin (2x1 min) og en freestyle, som holdet lavede fuldstændig uden fejl. Dette var også med til at sikre dem førstepladsen over drengeholdet fra Belgien samt et andet godt pigehold fra Belgien. Dagen forinden finalen i kvalifikationsrunden havde holdet ellers vundet både 3'er og 4'er konkurrencen, men der lavede holdet også freestylen i 3-personers konkurrencen uden fejl, hvilket ikke helt lykkedes dem i finalen. Derforuden var det som om, at alle hold lige tog sig lidt ekstra sammen i finalen, og dermed blev konkurrencen endnu hårdere end dagen før. Alligevel er holdet godt tilfredse med indsatsen og resultaterne. Udover det "gamle" seniorholdet var der også et andet seniorhold afsted, som opnåede en 12. plads under kvalifikationsrunden i 3'er konkurrencen samt en 10. plads under kvalifikationsrunden i 4'er konkurrencen. Holdet bestående af Mathilde Reimers, Stine Slettebo, Eva Skalshøj og Nanna Andersen har kun været sammen siden sæsonstart og kan derfor være godt tilfredse med deres fine præstation.

 

 

Rope Skipping på havnefronten

Nogle af pigerne fra Gug Rope Skipping Team stillede sig op d. 5/8 på havnefronten i Aalborg for at sjippe lidt med Jonny Hefty & Jøden til deres sang "Rockstar". Jonny Hefty & Jøden gav en koncert i forbindelse med Ungdomslegene, der blev afholdt i byen og ville gerne have de nye europamestre i Rope Skipping til at optræde sammen med sig. Desuden kommer Jonny Hefty selv fra Gug, og som manden så klogt sagde: ”9210 STYRER!”

 

 

 

GO’ Aften Danmark

Den 3/8 tog de nyligt kårede europamestre en tur til København for at deltage i TV2’s program GO’ Aften Danmark, som blev sendt live fra Tivoli. Pigerne skulle over og fortælle om, hvordan det var at blive europamester.


 

 

EUROPAMESTRE!

For første gang nogensinde er det lykkedes et dansk Rope Skipping hold at vinde guldmedaljen til de internationale konkurrencer. Efter at have forsøgt i mange år og have trænet hele sommeren lykkedes det endelig Gug Rope Skipping Team at vinde guldmedaljen ved EM i Ungarn i kvindernes række. Holdet bestod af Eva Skalshøj, Helene Jensen, Sofie Slettebo, Lisa Kristensen og Jannicke Christensen.

 

 

 

 

2010

VERDENSREKORD i double dutch speed

Ved Verdensmesterskaberne i Rope Skipping afholdt i Loughborough, England lykkedes det Gug Rope Skipping Team at slå verdensrekorden i 4 x 45 sekunders double dutch speed. Den tidligere verdensrekord var på 562 hop på højre fod, hvor det danske hold nåede 563. Holdet bestod af Sofie Slettebo, Helene Jensen, Lisa Kristensen og Jannicke Christensen.

 

 

 

2009

EM-SØLV vindere!

Ved Europamesterskaberne i Rope Skipping, som blev afholdt i Höllviken, Sverige, opnåede seniorholdet fra Gug Rope Skipping Team sølv i kvindernes række, kun få point fra at have slået belgierne og løbet af med guldet. Holdet bestod af Kathrine Liedtke, Sofie Slettebo, Helene Jensen, Lisa Kristensen og Jannicke Christensen. I Single Rope disciplinerne opnåede holdet en samlet bronzemedalje, som ellers har været deres svage punkt, og i double dutch sikrede de sig en guldmedalje på grund af to helt fejlfrie serier. Desværre gik speeden i double dutch ikke så godt som ved nogle af sæsonens tidligere konkurrencer, og det var denne disciplin, der kostede holdet guldmedaljen.

 

Vinder af den Nordjyske Idrætspris

Gug Rope Skipping Team har flere gange været indstillet som modtager af den Nordjyske Idrætspris, men først denne gang lykkedes det at vinde. Dog kunne dommerne ikke vælge mellem de tre finalekandidater, og derfor blev præmien på 100.000 kr. fordelt lige mellem de tre kandidater, som var Gitte Lilholt fra Taars-Ugilt IF, bordtennisspilleren Peter Rosenmeier og Gug Rope Skipping Team.

 

2008

Talenterne fra Gug Rope Skipping Team

Pigerne fra Gug Rope Skipping Team er gået videre til semifinalen i DR1’s program Talent 2008. Holdet skal være med i anden semifinale, som sendes live d. 3/10 fra DR Byen kl. 20. De har lavet et helt nyt og særligt show kun til dette program og håber selvfølgelig på at gå videre.

 

 

VM-SØLV vindere!

Det danske seniorhold fra Gug Rope Skipping Team vandt den samlede sølvmedalje i kvindernes række ved Verdensmesterskaberne i Rope Skipping, som blev afholdt i Cape Town, Sydafrika. Holdet bestod af Gitte Westergaard, Kathrine Liedtke, Lisa Kristensen, Sofie Slettebo og Jannicke Christensen. De sikrede sig desuden en sølvmedalje for deres præstationer i Single Rope og en guldmedalje for præstationerne i Double Dutch.

 

 

 

 

 

Sport 2007

Pigerne fra Gug Rope Skipping Team optrådte ved DR’s show SPORT 2007, som er en hyldest til sporten og de resultater, som danske sportsudøvere har opnået i det forgangne år. Holdet lavede en perfekt og stort set fejlfri performance.