OPVISNINGER OG WORKSHOPS  

OPVISNING

Gug Rope Skipping Team er ikke udelukkende et konkurrencehold. Vi er også et opvisningshold, der deltager i alle former for arrangementer lige fra firmafester, fødselsdage, forårsopvisninge og holdboldpauser til showbizz med nogle kække rappere. Så har du et arrangement, hvor du står og mangler lidt kulør, kan vi være med til at give dig det

Vores opvisningshold består af 16 sjippere, og en ordinær opvisning varer ca. 15 min. Længden kan dog variere og tilpasses netop dit arrangement. Vi viser lidt af alt det, som Rope Skipping har at byde på og bryder fantasien i forhold til, hvad man troede var muligt med et sjippetov. Dette kombineres med musik, der understøtter og forstærker opvisningens mange elementer. Prisen på en opvisning varierer i forhold til arrangement og placering.

Tror du, at en opvisning fra GRST kunne være noget for jer, eller har du brug for nogle flere informationer så ring gerne og hør nærmere.

Kunne du tænke dig at se lidt smagsprøver på hvad Gug Rope Skipping Team laver så klik her.

 

WORKSHOP

Har du brug for en sjov og anderledes aktivitet med fart over feltet? Så kunne en workshop i Rope Skipping være noget for jer! Rope Skipping er for alle, børn og voksne, drenge og piger og undervisningen tilpasses til netop jeres ønsker og behov. En workshop kan kombineres med en opvisning fra opvisningsholdet i en pakkeløsning eller bestilles seperat. Priserne vil variere i forhold til antal instruktører og længde. Har du brug for et arrangement ud af huset, kan vi også hjælpe med en lokation til dette. Kontakt os og vi finder den rigtige løsning for jer!

Foruden workshops af ovenstående art kan vi også kontaktes i forbindelse med undervisning af instruktører. Er du i en forening, som endnu ikke har et Rope Skipping hold, men hvor du har lyst til at starte dette hold op, så er du kommet til de rette folk. Vi har haft Rope Skipping i foreningen i mere end 20 år og har derforuden været med til at hjælpe mange andre foreninger med at få Rope Skipping på programmet. Vi kan planlægge en enkelt workshop eller et længere forløb, alt efter hvad du og foreningen har brug for.
Vi hjælper også gerne dig, der allerede er instruktør i Rope Skipping, men som har brug for fornyelse til undervisningen. Vi har, hos Gug Rope Skipping Team, hold i alle aldre og på alle niveauer og kan derfor sammensætte en workshop særligt til dig, så du kan få ny inspiration til netop den målgruppe, som du underviser.

KRAV TIL FACILITETER 

- 12 x 12 m fast underlag (144 kvm)
- 4 m fri loftshøjde 
- Musikanlæg med CD-afspiller og/eller ipod-indgang

OBS: Ved udendørs opvisninger vil der være begrænsninger i forhold til vores repertoire pga. underlagsforhold samt vejr- og vindforhold - vi kan ikke opvise på græs eller ujævne fliser. 

 

BOOK OS

Kontakt Asta Pil Heltborg på: 
Tlf.: 27 12 95 63
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.