Slide 4


 

BLIV HOLDSPONSOR

Ønsker du eller dit firma at blive sponsor for Danmarks førende Rope Skipping Team?

Klik her og få mere information omkring sponsorater

Slide 1

 


Medaljeregn ved EM i Braga

Til EM i Braga sommeren 2017 blev det for de tre Gughold til både en 3. plads, 8. plads og 13. plads overall. Derforuden vandt pigerne også en masse flotte disciplinmedaljer med hjem. I Masters konkurrencen blev det også til flotte overall placeringer og ikke mindst sølv i freestyledisciplinen samt nye personlige rekorder. Læs mere om konkurrencen nedenfor i 'Seneste nyt'

Slide 2

 

17. Danmarksmesterskab i træk!!!

Ved danmarksmesterskaberne søndag d. 7. maj 2017, viste pigerne fra Gug Rope Skipping Team igen at de er de bedste i Danmark i rækken 15+, for 17. år i træk helt præcist! Ud over guldmedaljen tog Gug-pigerne også både sølvmedaljen og en flot fjerde plads med hjem til klubben.

Fortsæt jeres flotte arbejde!

 

 

Slide 3

 

MINI CAMP!

Endnu en gang vil vi piger fra Gug Rope Skipping Team gerne sige tak for en fantastisk pinse med en masse dygtige sjippere fra hele landet. Igen i år har campen været en kæmpe succes med rigtig mange deltagere, ja faktisk rekord mange deltager!

 

Vi ses til næste år!!!

PreviousNext

Køb et sjippetov

Kunne du tænke dig dit helt eget sjippetov? Så bedes du kontakte Jannicke ved at klikke Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

Instagram

Er du nysgerrig på hvad GRST arbejder med i hverdagen samt sidste nyt om konkurrenceresultater, så gå ind og følg med på Instagram: gugropeskippingteam

Europasmestre!

Til europamesterskaberne i Braga, Portugal sommeren 2017 sikrede pigerne fra Gug Rope Skipping Team sig en guldmedalje i disciplinen Double Dutch Pair Freestyle.

Konkurrencer i 2017/18

10. Oktober: Masters
20. Januar: JM
3. Februar: SM
21. April: Dansk/Svensk
7. Maj: DM

JEvents Calendar

April 2018
M T W T F S S
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Seneste nyt:

Så er VM kvalifikationerne i hus!!!
Efter en begivenhedsrig dag d. 3. februar i Lillerød-hallerne med massere af sjipning på højt niveau, blev der leveret mange flotte resultater og freestyles. 
Det blev til en overall 4. Plads, en overall bronzemedalje samt en overall guldmedalje ved SM åben 2018.

Med både JM og SM veloverstået er nu tre hold fra Gug Rope Skipping Team kvalificeret til dette års VM, som finder sted i slutningen af juli i Shanghai. 

Læs mere om de kvalificerede hold fra Danmark her!

 


5. Halvlej
I går kunne man på Kanal 5 se, hvordan det gik, da Simone, Helena, Fie og Asta gæstede programmet '5. Halvleg', for at lære lidt fra sig i double dutch.
Hvis du gik glip af det, kan det findes på følgende link - afsnit 8


 


 
 
Det jyske mesterskab i hus!

Der blev gjort rent bord til de jyske mesterskaber, hvor Gug vandt både guld, sølv og bronze i alle discipliner samt overall. 
Ved de åbne jyske mesterskaber blev det til en flot 5. Plads, bronze samt guld overall.
Alt i alt en dag med mange flotte præstationer, og vi er nu godt på vej mod kvalifikationen til VM i Shanghai til sommer. 
 
 
 
 
 
 

Masser medaljer til Gug-pigerne ved EM i Braga, Portugal

Pigerne fra Gug sikrede sig flere medaljer ved EM i Braga, Portugal. Holdet bestående af Asta, Cathrine, Christine, Eva og Simone nåede en meget flot 3. plads i den samlede konkurrence for pigehold og fik dermed en bronzemedalje med hjem efter en meget tæt konkurrence i et stærkt felt, hvor flere nationer lå med i kampen om topplaceringerne. Ud over den flotte bronzemedalje vandt pigerne også bronze i Single Rope Team Freestyle, sølv i Double Dutch Single Freestyle og ikke mindst guld i Double Dutch Pair Freestyle.
I Masters konkurrencen sikrede Eva sig en sølvmedalje for sin freestyle og fik en samlet 6. plads og Christine fik en flot 17. plads.
Herforuden stillede GRST op med to hold, hvoraf holdet bestående af Pernille, Anna, Fie, Amalie og Helena hoppede sig til en bronzemedalje i disciplinen Double Dutch Pair Freestyle og overall fik holdet en flot 8. plads. Derforuden deltog holdet bestående af Thea, Frederikke, Julie og Cathrine som overall fik en 13. plads.