Slide 4


 

BLIV HOLDSPONSOR

Ønsker du eller dit firma at blive sponsor for Danmarks førende Rope Skipping Team?

Klik her og få mere information omkring sponsorater

Slide 1

 


Medaljeregn ved EM i Braga

Til EM i Braga sommeren 2017 blev det for de tre Gughold til både en 3. plads, 8. plads og 13. plads overall. Derforuden vandt pigerne også en masse flotte disciplinmedaljer med hjem. I Masters konkurrencen blev det også til flotte overall placeringer og ikke mindst sølv i freestyledisciplinen samt nye personlige rekorder. Læs mere om konkurrencen nedenfor i 'Seneste nyt'

Slide 2

 

17. Danmarksmesterskab i træk!!!

Ved danmarksmesterskaberne søndag d. 7. maj 2017, viste pigerne fra Gug Rope Skipping Team igen at de er de bedste i Danmark i rækken 15+, for 17. år i træk helt præcist! Ud over guldmedaljen tog Gug-pigerne også både sølvmedaljen og en flot fjerde plads med hjem til klubben.

Fortsæt jeres flotte arbejde!

 

 

Slide 3

 

MINI CAMP!

Endnu en gang vil vi piger fra Gug Rope Skipping Team gerne sige tak for en fantastisk pinse med en masse dygtige sjippere fra hele landet. Igen i år har campen været en kæmpe succes med rigtig mange deltagere, ja faktisk rekord mange deltager!

 

Vi ses til næste år!!!

PreviousNext

Køb et sjippetov

Kunne du tænke dig dit helt eget sjippetov? Så bedes du kontakte Jannicke ved at klikke Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

Instragram

Er du nysgerrig på hvad GRST arbejder med i hverdagen samt sidste nyt om konkurrenceresultater, så gå ind og følg med på Instagram: gugropeskippingteam

Europasmestre!

Til europamesterskaberne i Braga, Portugal sommeren 2017 sikrede pigerne fra Gug Rope Skipping Team sig en guldmedalje i disciplinen Double Dutch Pair Freestyle.

Konkurrencer i 2017/18

10. Oktober: Masters
20. Januar: JM
3. Februar: SM
7. Maj: DM
xx. Maj: Dansk/Svensk

JEvents Calendar

February 2018
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Seneste nyt:

Masser medaljer til Gug-pigerne ved EM i Braga, Portugal

Pigerne fra Gug sikrede sig flere medaljer ved EM i Braga, Portugal. Holdet bestående af Asta, Cathrine, Christine, Eva og Simone nåede en meget flot 3. plads i den samlede konkurrence for pigehold og fik dermed en bronzemedalje med hjem efter en meget tæt konkurrence i et stærkt felt, hvor flere nationer lå med i kampen om topplaceringerne. Ud over den flotte bronzemedalje vandt pigerne også bronze i Single Rope Team Freestyle, sølv i Double Dutch Single Freestyle og ikke mindst guld i Double Dutch Pair Freestyle.
I Masters konkurrencen sikrede Eva sig en sølvmedalje for sin freestyle og fik en samlet 6. plads og Christine fik en flot 17. plads.
Herforuden stillede GRST op med to hold, hvoraf holdet bestående af Pernille, Anna, Fie, Amalie og Helena hoppede sig til en bronzemedalje i disciplinen Double Dutch Pair Freestyle og overall fik holdet en flot 8. plads. Derforuden deltog holdet bestående af Thea, Frederikke, Julie og Cathrine som overall fik en 13. plads.
Guld til Gug

Favoritterne fra Gug Rope Skipping Team sjippede sig lørdag d. 20. maj til guldmedaljen, ved det dansk/svenske mesterskab afholdt i Höllviken, Sverige. Foruden guldet tog klubben en flot 4. og 6. plads med hjem i bagagen.
Næste store konkurrence for pigerne fra GRST, er EM i Braga, Portugal til sommer.
  


17. danske mesterskab til de seje piger fra Gug Rope Skipping Team!

Ved danmarksmesterskaberne søndag d. 7. maj 2017 i Fredericia viste pigerne fra Gug Rope Skipping Team igen, at de er de bedste i Danmark i rækken 15+, for 17. år i træk helt præcist! Guldmedaljen gik til holdet bestående af Cathrine, Asta, Christine, Eva og Simone. Ud over guldmedaljen tog holdet bestående af Helena, Amalie, Pernille, Anna og Fie sølvmedaljen med til Gug og en flot fjerdeplads blev vundet af holdet bestående af Frederikke, Julie, Cathrine og Thea. Foruden de overall medaljer blev der vundet en masse flotte disciplinmedaljer, hvori der både blev slået personlige holdrekorder i speed og præsenteret fejlfrie freestyles.