Slide 4


 

BLIV HOLDSPONSOR

Ønsker du eller dit firma at blive sponsor for Danmarks førende Rope Skipping Team?

Klik her og få mere information omkring sponsorater

Slide 1

 


Medaljeregn ved EM i Braga

Til EM i Braga sommeren 2017 blev det for de tre Gughold til både en 3. plads, 8. plads og 13. plads overall. Derforuden vandt pigerne også en masse flotte disciplinmedaljer med hjem. I Masters konkurrencen blev det også til flotte overall placeringer og ikke mindst sølv i freestyledisciplinen samt nye personlige rekorder. Læs mere om konkurrencen nedenfor i 'Seneste nyt'

Slide 2

 

17. Danmarksmesterskab i træk!!!

Ved danmarksmesterskaberne søndag d. 7. maj 2017, viste pigerne fra Gug Rope Skipping Team igen at de er de bedste i Danmark i rækken 15+, for 17. år i træk helt præcist! Ud over guldmedaljen tog Gug-pigerne også både sølvmedaljen og en flot fjerde plads med hjem til klubben.

Fortsæt jeres flotte arbejde!

 

 

Slide 3

 

MINI CAMP!

Endnu en gang vil vi piger fra Gug Rope Skipping Team gerne sige tak for en fantastisk pinse med en masse dygtige sjippere fra hele landet. Igen i år har campen været en kæmpe succes med rigtig mange deltagere, ja faktisk rekord mange deltager!

 

Vi ses til næste år!!!

PreviousNext

Køb et sjippetov

Kunne du tænke dig dit helt eget sjippetov? Så bedes du kontakte Jannicke ved at klikke Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

Instagram

Er du nysgerrig på hvad GRST arbejder med i hverdagen samt sidste nyt om konkurrenceresultater, så gå ind og følg med på Instagram: gugropeskippingteam

Europasmestre!

Til europamesterskaberne i Braga, Portugal sommeren 2017 sikrede pigerne fra Gug Rope Skipping Team sig en guldmedalje i disciplinen Double Dutch Pair Freestyle.

Konkurrencer i 2017/18

10. Oktober: Masters
20. Januar: JM
3. Februar: SM
21. April: Dansk/Svensk
5. Maj: DM

JEvents Calendar

July 2018
M T W T F S S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Seneste nyt:

Flotte præsentationer ved det Dansk/svenske mesterskab!
Det blev til en overall sølvmedalje, en overall 4. plads og en overall 8. plads i et skarpt felt ved dansk/svensk mesterskab d. 21. april i Lillerødhallerne. Derudover blev det til adskillige disciplin guld-, sølv- og bronzemedaljer til Gug!
Nu har vi sat kursen mod Aalborg igen, og næste konkurrence forude er DM, som afholdes i Fredericia d. 5. maj.


 
 


Så er VM kvalifikationerne i hus!!!

Efter en begivenhedsrig dag d. 3. februar i Lillerød-hallerne med massere af sjipning på højt niveau, blev der leveret mange flotte resultater og freestyles. 
Det blev til en overall 4. Plads, en overall bronzemedalje samt en overall guldmedalje ved SM åben 2018.

Med både JM og SM veloverstået er nu tre hold fra Gug Rope Skipping Team kvalificeret til dette års VM, som finder sted i slutningen af juli i Shanghai. 

Læs mere om de kvalificerede hold fra Danmark her!

 

 5. Halvlej
I går kunne man på Kanal 5 se, hvordan det gik, da Simone, Helena, Fie og Asta gæstede programmet '5. Halvleg', for at lære lidt fra sig i double dutch.
Hvis du gik glip af det, kan det findes på følgende link - afsnit 8